Roulette Winst Systeem

We snappen natuurlijk dat iedereen graag zo veel mogelijk winst wil maken met roulette. Velen vragen zich af, is er een systeem dat er voor zorgt dat ik meer winst heb met roulette? Deze vraag zullen we voor u beantwoorden.

Zoals je misschien al weet zijn er verschillende roulette strategieën, deze strategieën zijn er voor bedoeld om het verlies zo goed mogelijk te beperken. Helaas blijft roulette een spel wat gebaseerd is op geluk en is er geen enkele manier om te kunnen voorspellen wat er gaat gebeuren. Gelukkig zijn er wel een aantal strategieën uitgevonden die de kans op winst zeker vergroten.

De martingale strategie
Deze strategie is de bekendste en oudste strategie binnen het roulette. Hij is niet voor niks zo bekend, want het werkt wel degelijk. Deze strategie gebruik je vaak als je inzet op een 50/50 kans zoals bijvoorbeeld rood/zwart of even/oneven. Het komt er op neer dat je jouw inzet verdubbeld als je verloren hebt. Zo win je in principe altijd, het nadeel is alleen dat je niet oneindig kunt blijven verdubbelen want niemand heeft een oneindige portemonnee. Bovendien geldt voor heel veel roulettetafels ook een maximum inzet. Zo ben je niet eens in de mogelijkheid om te blijven verdubbelen.

Standaardregels
Buiten dat er nog een aantal andere strategieën zijn, hebben we ook nog een aantal standaard regels die je winst vergroten. Speel bijvoorbeeld nooit Amerikaans roulette, hierbij heeft het huis meer voordeel. Probeer altijd een tafel te kiezen waar Europees of Frans roulette wordt gespeeld. Als je nog niet weet hoe roulette werkt, probeer het dan eerst even gratis uit op het internet. Zo kun je gemakkelijk kennis maken met het spel. Ga je voor geld spelen? Kies dan voor een casino met een hoge welkomstbonus.

Er is dus geen strategie waarbij je geen verlies hebt, anders zou roulette natuurlijk niet meer bestaan!